lauantai 24. toukokuuta 2014

Luokkaretki

Heiii! Me oltiin luokkaretkellä keskiviikkona, ja oli ihan sika kivaa :) Me käytiin ensin Tampereen tuomiokirkossa, ja sen jälkeen käveltiin siellä kaupungilla hetki, minkä jälkeen mentiin Raxiin syömään. Sitten lähettiinkin Särkänniemeen! Mä en siellä hirveesti muistanu kuvailla, ja nyt jälkeenpäin haluaisin sieltä enemmän kivoja kuvia. Me kierrettiin siellä laitteita porukassa Eeviksen, Iinan, Emilian, Isan, Rekon, Rikun ja Kuosan kanssa.












Me käytiin Särkänniemen jälkeen, joskus seittemän aikoihin Finlaysonin American Dinerissä syömässä. Oon Jyväskylässä aina syönyt siellä sen saman Classic-aterian, mutta nyt päätinkin kokeilla jotain erilaista, ja  otin Mexicana-aterian. Se oli tulista, mutta ihan sika hyvää. Ja muuten täysin samanlainen kun Classic, mutta hampparin välissä oli Classicin täytteiden lisäksi jotain tulista kastiketta ja jalapenoja.







Illalla, kun me sitten lähettiin kotiin Tampereelta, meillä oli hauska bussireissu takasin Laukaaseen. Me kuunneltiin musiikkia Sonjan ja Eerikan kaijuttimista ja laulettiin mukana. Kaikilla näytti olevan hauskaa :) Riku laulo bussin edessä mikkiin ja selosti siellä matkaa meille muille ja sitärataa! Laukaassa sitten napsittiin parit ryhmä-kuvat ja -selfiet, jonka jälkeen lähettiin kotiin.




Nyt lähenkin viikoks iskän luokse, eli postauksiakaan ei siis ole tulossa.

Ei kommentteja: