torstai 23. lokakuuta 2014

New hair ♥

Heii! :)
Mä aattelin tulla muutamilla (ehkävähänhuonoilla) kuvilla näyttämään millasiks mun hiukset värjäsin. Ennen-jälkeen kuva on tositosi huono, koska unohin ottaa ne ennen-kuvat, mutta kyllä se hommansa ajaa. Jälkeen-kuva taas on valotuksen takia vääristävä. Mutta ehkä vanhoista ja tän postauksen muista kuvista näkee eron paremmin :)


Tarkotuksena oli värjätä hiukset vähän tummemmanruskeiks, mutta koska väri näytti niin tummalta, niin sekottelin siihen jonkun verran hoitoainetta, ettei tulis ihan niin tummia. Hoitoainetta tuli siis vähän liikaa, eikä tarkotus ollut jättää näitä näin vaaleiksi, mutta jääkööt nyt ainakin hetkeksi. Seuraavalla kerralla värjään tummemmaksi. Aloin ehkä vähän kyllästymään taas pitkän ajan jälkeen blondiin, ja koska kattelin vanhoja kuvia yks päivä itestäni, alko tulla ikävä ruskeita hiuksia, vaikka muistaakseni sanoin etten aikois värjätä niitä enää ikinä takas, kun niistä pääs kerran eroon. :D Näin on käynyt aiemminki tosi monen asian kohdalla!!

Käytin värinä hiusmaskia, koska JOS haluan taas ne blondit, niin saan helpommin takaisin. Sokoksella on menossa hiustenhellimis-viikko, niinkun moni varmaan tietää. Käytin sitä hyväkseni ja kävin nappaamassa ison tuubin maskia Helsingistä hyvään hintaan, n. 10e. Tuote oli siis -40% alennuksessa, eli maksaa normaalisti enemmän. Mun onneksi - köyhänä opiskelijana - alennus tuli just kun rupesin miettimään hiustenvärjyytä.

Ei kommentteja: